Uproszczony

Idealny na początek współpracy

  • Samodzielne wprowadzanie danych przez platformę
  • Cennik w zależności od ilości dokumentów- 20%
  • SMS-y z kwotami podatku i ZUS
  • Dostęp do swoich dokumentów i danych 24/h
  • Dostęp do wzorów dokumentów kadrowych 24/h
  • Newsletter z najnowszymi i najważniejszymi informacjami podatkowymi na pocztę mailową
  • Dostęp do dokumentów i danych przez platformę mobilną (iPhone, Android)
  • Raporty miesięczne (sumowania, rozliczenia) - na życzenie przez platformę
  • Minimalna cena za KPiR:
  • 100 netto

Komfort

Wszystko czego potrzebujesz

  • Wprowadzanie danych na platformę przez księgową
  • Cennik w zależności od ilości dokumentów + 20%
  • SMS-y z kwotami podatku i ZUS
  • Dostęp do swoich dokumentów i danych 24/h
  • Dostęp do wzorów dokumentów kadrowych 24/h
  • Newsletter z najnowszymi i najważniejszymi informacjami podatkowymi na pocztę mailową
  • Dostęp do dokumentów i danych przez platformę mobilną (iPhone, Android)
  • Raporty miesięczne (sumowania, rozliczenia) w standardzie przez platformę
  • Minimalna cena za KPiR:
  • 120 netto

Standardowy

Oferta podstawowa

  • Standardowe księgowanie bez współpracy przez platformę
  • Cennik w zależności od ilości dokumentów
  • SMS-y z kwotami podatku i ZUS
  • Dostęp w godzinach pracy BUF
  • Dostęp w godzinach pracy BUF
  • Newsletter z najnowszymi i najważniejszymi informacjami podatkowymi na pocztę mailową
  • Dostęp do dokumentów i danych przez platformę mobilną (iPhone, Android)
  • Raporty miesięczne (sumowania, rozliczenia) - na życzenie w godzinach pracy BUF
  • Minimalna cena za KPiR:
  • 130 netto

Podane kwoty są kwotami netto. Ceny uzależnione są od ilości dokumentów, spraw kadrowych i nakładu pracy.

Do każdego pakietu zestaw gratisów

  • darmowa pomoc w zakładaniu firmy CEiDG, VAT-R, ZUA
  • darmowa pomoc w migracji
  • szkolenie z obsługi platformy

Promocja

  • dla firm rozpoczynających działalność przy spełnieniu określonych warunków - pierwszy miesiąc za złotówkę
  • dla zmieniających biuro - pierwszy miesiąc za 50% ceny

Pytania dotyczące współpracy:

  1. Czy mogę zmienić pakiet w trakcie umowy?
    Odpowiedź: Tak, można zmienić z 1-miesięcznym wyprzedzeniem. BUF przygotuje na tą okoliczność aneks do umowy.

  2. Jeżeli nie zdążę wprowadzić dokumentu, który otrzymam z miesięcznym opóźnieniem, a chciałbym, żeby ten dokument znalazł się w księgowanym miesiącu, to czy mogę go dostarczyć pomijając platformę?
    Odpowiedź: Oczywiście, trzeba taki dokument dostarczyć jak najszybciej do Biura. Nie wpisując go na platformie przy pakiecie UPROSZCZONYM nie będzie go widać w repozytorium.

  3. Czy mogę poprawić wprowadzone przez siebie dokumenty?
    Odpowiedź: Dokumenty mogą być poprawione jedynie przez księgową. Księgowa akceptując go, sprawdza wszystkie dane i poprawia błędy. Jeżeli klient sobie życzy, może taki dokument usunąć z platformy.

  4. Czy kończąc współpracę z Biurem z przyczyn ode mnie niezależnych, mogę mieć dostęp do swoich danych na platformie?
    Odpowiedź: Rozwiązując umowę z powodu zamknięcia działalności, na życzenie klienta, BUF może pozwolić na dostęp do archiwum. Rozwiązanie umowy z innych powodów rozwiązuje też umowę na dostęp do archiwum.

Pytania dotyczące ceny

  1. Czy dostarczenie kilku dokumentów w sposób standardowy, mając umowę na pakiet UPROSZCZONY, wpłynie na zmianę ceny za usługę?
    Odpowiedź: Jeżeli będzie to dotyczyło 1-2 dokumentów, to nie wpłynie to na zmianę ceny za dany miesiąc.

  2. Czy zakup środka trwałego wpływa na zmianę ceny?
    Odpowiedź: Nie, zakup środków trwałych i wyposażenia nie wpływa na zmianę ceny za usł.księgowe.

  3. Czy zmiana formy opodatkowania wpływa na zmianę ceny?
    Odpowiedź: Tak, zmiana formy opodatkowania zmienia cenę za usługę- zgodnie z cennikiem.

  4. Prowadzę import i eksport w UE i poza UE. Czy w związku z tym, cena za usługi księgowe jest wyższa?
    Odpowiedź: Nie, księgowanie dokumentów niezależnie od dokonywanych transakcji, jest w cenie ustalonej ? zgodnie z cennikiem.